Neden Reklam Vermeliyiz Önemi Nedir?




Merhabalar,

Neden reklam vermeliyiz hiç düşündünüz mü, peki doğru reklamı nasıl verebiliriz. Sizlerin yerine bu işi layığıyla yapan ekibimiz sizlere güncel bir bilgi hazırladı hadi gelin hep birlikte bu bilgilerin üzerinden geçelim.

Reklam Dizini nedir ve neden bu kadar önemlidir?

İnsanların Advertisement ™ hakkında konuştuklarını duyabilirsiniz. Bazen buna “AD” derler. Reklam, bir işletim sisteminin dizinindeki bilgileri düzenleyen ve bunlara erişim sağlayan bir Microsoft® yazılımıdır. “Nesneler” ve “değerler” arasında bir bağlantıdır. Bu kulağa oldukça “teknik” gibi geliyor, ama bu şekilde basitleştirilebilir:

Reklam mobil cihazınızdaki "kişiler" uygulaması olarak düşünün. "Kişiler" app Reklamınız olacaktır. Bireysel kişileriniz “nesneler” ve her kişinin adresi, e-posta ve telefon bilgileri Active Directory'nizdeki “değerler” olacaktır. “Nesneler” yalnızca insanlarla ve kullanıcılarla sınırlı değildir. Ayrıca bilgisayarlar, yazıcılar vb. Gibi “grup nesneleri” içerebilir.

Reklam neden bu kadar önemli?
Reklam, şirketinizin kullanıcılarını, bilgisayarını ve daha fazlasını düzenlemenize yardımcı olur. BT yöneticiniz, şirketinizin hangi ağda hangi bilgisayarlara ait olduğunu, profil resminizin neye benzediğini veya hangi kullanıcıların depolama odasına erişebileceğini tam olarak hiyerarşisini düzenlemek için AD'yi kullanır.

Reklam oldukça popüler. Aslında, Fortune 1000'in% 95'i bunu kullanıyor. Muhtemelen şirketiniz de kullanıyor. Öyleyse, şanslısınız, çünkü Intermedia’nın UserPilot yazılımından yararlanabilirsiniz. (Bedava!)

UserPilot, kullanıcı girişini ve hesap yönetimini daha da kolaylaştırmak için Reklamlarla bütünleşir
UserPilot, Reklamınızı Intermedia’nın uygulamalarıyla senkronize eder. Esasen, UserPilot, unvanınız, telefon numaranız, departmanınız ve şifreniz gibi “değerleri” Intermedia hizmetlerinizle senkronize ederek hesapları ve kullanıcı girişlerini yönetmeyi kolaylaştırır. Böylece iş bilgisayarınıza ve tüm Intermedia hizmetlerine tek bir giriş ve şifre ile erişebilirsiniz.

UserPilot, yöneticilerin Reklamları otomatik olarak yeni kullanıcılar eklemesine izin vererek yeni kiralama kurulumunu hızlı ve kolay hale getirir.

UserPilot'ın Reklam ile nasıl entegre olduğu hakkında daha fazla bilgi edinmek için Bilgi Tabanımızı ziyaret edin. Hâlâ sorularınız varsa bizi arayın.

İletişim için formu sağ kısımda bulunan formu kullanabilir, Skype adreslerimizden bizlerle iletişime geçebilirsiniz.

Yorumlar